Our packaging We pack recyclable (and conventional)

Verpakkingen zijn cruciaal bij het voorkomen van voedselverspilling en het vers houden van groente en fruit. We bieden op dat vlak toegevoegde waarde. Omdat we de kennis hiervoor in eigen huis hebben en zover door ontwikkelden dat we jouw producten waar het moet conventioneel, maar waar het kan duurzaam verpakken. In vele soorten en maten, zowel onder blanco, private als ons eigen label Johannes. The choice is all Joors!

Joors verpakking
Joors verpakking

Our recyclable packaging

Met 100% biologisch afbreekbaar natuurkarton, gewonnen uit duurzame houtkap, kunnen wij oplossingen naar wens ontwikkelen voor al jouw verpakkingsuitdagingen. Onze schalen, mandjes en banderols produceren we met onze eigen ‘cradle tot cradle’ verpakkingslijn, zijn zevenmaal te hergebruiken en daarna volledig biologisch afbreekbaar. Ons natuurkarton kunnen we bedrukken met voedselveilige inkt. Dat biedt jou de keuze voor zowel duurzame verpakking onder blanco als private label.

Joors verpakking duurzaam
Joors verpakken duurzaam
Joors verpakking duurzaam

Our conventional packaging

Bij Joors delen we de droom om ons bedrijf nóg dichter bij de natuur te brengen. Vanuit die bevlogenheid zijn we al heel ver om plastic en kunststof verpakkingen te vervangen voor duurzame alternatieven. Maar vanwege hun hoge vochtgehalte ontkomen we er nog niet aan om sommige producten toch in conventionele bakjes, zakken en folies te leveren. Net als onze duurzame verpakking bieden we jou die optie zowel onder blanco als private label.

Joors verpakking conventioneel
Joors conventioneel verpakken

Our Johannes packaging

De basis voor onze mogelijkheden voor duurzame verpakkingen onder blanco en private label, vormt ons eigen label Johannes. Een verpakkingsmerk dat in elk schap een verfrissende indruk maakt en een lust voor het oog is. Onder dit label verpakken we groente per soort en fruit zowel per soort als gemixt in schalen, mandjes en banderols. Zo worden versproducten dankzij Johannes vriendelijke verleiders, waar je blij van wordt.

Johannes duurzame verpakking peren
Johannes duurzaam verpakken
Joors duurzame verpakking

Meer weten over Johannes

Want to know more?

Wil je meer weten over onze verpakkingsmogelijkheden? Neem dan contact op met het in- en verkoopteam van onze AGF groothandel. Zij beantwoorden al je vragen over ons assortiment en lichten je graag onze volledig ontzorgende werkwijze omtrent bestellen, verpakken en leveren verder toe.

Joors contact
Joors Joors