Our Drive Thankful for
the goodness
of earth!

De schoonheid van de schepping, we laten ons er bij Joors graag door verwonderen. Zodra het ook maar even kan, zoeken we de verbinding met de grootsheid en kwetsbaarheid van de natuur. De vreugde die we dan ervaren; het stimuleert onze levenshouding om dankbaar te zijn voor de wereld waarin we mogen leven.

Thankful for the goodness of earth!

Vanuit de overtuiging dat de schepping ons alles geeft wat we nodig hebben, handelen we als familiebedrijf al bijna een eeuw in groente en fruit. Producten uit de schoot van de aarde, die we vol passie inkopen bij de bron, voorzien van verpakking en dagvers bezorgen bij onze klanten. Zo laten we al vier generaties lang mensen gezond genieten van wat de planeet ons biedt. Uit liefde voor ‘the goodness of earth’.

Wat drijft Joors?
Wat drijft Joors?
Wat drijft Joors?
Joors

Our food These products are all Joors!

De producten van Joors komen vanuit de hele wereld. Hierdoor kunnen we hoogwaardige versproducten het hele jaar door leveren. Dat geeft jou de zekerheid dat jij je gewenste aardappel-, groente- en fruitsoorten ontvangt wanneer jij die nodig hebt. In de gevraagde hoeveelheid, met de juiste kwaliteit, op het perfecte moment.

Our food - Fruit

Fruit

Uit de smakelijkste boomgaarden ter wereld!

Lees meer
Our food - Groente

Groente

Uit de vruchtbaarste gewassen ter wereld!

Lees meer
Our food - Aardappelen

Aardappelen

Uit de bloeiendste akkers ter wereld!

Lees meer
Our food - Biologische groente & fruit

Biologische groente & fruit

Duurzaam en puur genieten.

Lees meer
Joors

Want to know more?

Wil je meer weten over onze (biologische) aardappelen, groente en fruit? Neem dan contact op met ons in- en verkoopteam. Zij beantwoorden al je vragen over ons assortiment verse producten en lichten je graag onze volledig ontzorgende werkwijze omtrent bestellen, verpakken en leveren verder toe.

Joors contact
Joors Joors