Our approach The choice is
all Joors!

Jou als supermarktketen, detailhandelaar, groothandel of foodservice van grond tot mond ontzorgen. Dat is wat we bij Joors doen. We vinden de juiste producten voor je, bieden die aan tegen een markconforme prijs, verpakken alles naar wens en leveren het dagvers bij je af. Het enige dat jij hoeft te doen, is jouw groente en fruit bestellen. Via onze app, op ons online platform Joors.nu of door te bellen met ons team. De rest regelen wij, elke dag opnieuw!

The choice is all Joors!

We pick worldwide!

De producten van Joors komen vanuit de hele wereld. Hierdoor kunnen we hoogwaardige versproducten het hele jaar door leveren. Dat geeft jou de zekerheid dat jij je gewenste aardappel-, groente- en fruitsoorten met duurzame transport ontvangt wanneer jij die nodig hebt. In de gevraagde hoeveelheid, met de juiste kwaliteit, op het perfecte moment. The choice is all Joors!

Joors producten inkoop
Joors producten inkoop
Joors producten inkoop
Joors Joors Joors

You order easily!

Jij wilt jouw bestelling dagelijks zo snel en eenvoudig mogelijk kunnen plaatsen. Op die wens zijn we bij Joors volledig ingericht. Via ons digitale platform joors.nu kun je met je eigen inlogcode jouw order online plaatsen in onze webshop of app. Ons in- en verkoopteam verstrekt je deze code graag, maar zit ook klaar als je jouw bestelling liever telefonisch of per mail doorgeeft. The choice is all Joors!

Joors

We pack recyclable
(and conventional)!

Verpakkingen zijn cruciaal bij het voorkomen van voedselverspilling en het vers houden van groente en fruit. We bieden op dat vlak toegevoegde waarde. Omdat we de kennis hiervoor in eigen huis hebben en zover door ontwikkelden dat we jouw versproducten niet alleen conventioneel, maar ook duurzaam kunnen verpakken. In vele soorten en maten, zowel onder blanco, private als ons eigen label Johannes. The choice is all Joors!

ONZE VERPAKKINGSMETHODEN

Joors Joors Joors

We deliver reliable!

We weten exact aan welke eisen het transporteren van groente en fruit moet voldoen. Ons wagenpark is erop ingericht, alle certificaten zijn voorhanden en de chauffeurs zijn specialisten. Zij zorgen dat jouw versproducten met duurzaam transport geconditioneerd bij jou aankomen. Op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. The choice is all Joors!

Joors transport
Joors

Want to know more?

Wil je meer weten over onze (biologische) aardappelen, groente en fruit? Neem dan contact op met het in- en verkoopteam van onze AGF groothandel. Zij beantwoorden al je vragen over ons assortiment verse producten, verstrekken je graag de inlogcode naar ons online bestelplatform joors.nu en lichten je graag onze volledig ontzorgende werkwijze omtrent bestellen, verpakken en leveren verder toe.

Joors contact
Joors

Our customers We already pick, pack and deliver for them!

Joors
Joors