Our values The future is
all Joors!

Dat we een geschiedenis van bijna honderd jaar hebben, danken we mede aan ons oog voor de toekomst. Steeds weer bewogen we mee met de tijd en zetten we onze ervaring, kennis en kunde in om relevant te blijven voor onze klanten. Venter, winkelier, marktkoopman, groothandelaar, verpakker, transporteur. Als AGF groothandel bleven we continu in ontwikkeling dankzij drie standvastige merkwaarden, die ook jouw toekomst richting kunnen geven.

We believe in a future…

The future is all Joors!

Believe in a future
of partnership

We gaan voor een langdurige samenwerking, waarin we een verlengstuk van jouw organisatie worden. Ons doel is om samen de beste oplossing voor jouw vraagstuk te vinden. De afspraken die we daarover maken, komen we na. Omdat we keer op keer willen bewijzen dat we als AGF groothandel jouw ideale partner zijn.

Joors kernwaarden
Joors kernwaarden
Joors kernwaarden

Believe in a future with chances

Soms is de tijd gewoon rijp voor verandering. Tijdens onze samenwerking kan dat moment zich zomaar aandienen, waardoor er nieuwe kansen ontstaan. Of wij of jij die nou zien, we houden ervan om ze te benutten. Hoe belangrijk dat is, weten we uit eigen ervaring. Daarom stellen we ons als groothandel in AGF graag flexibel en wendbaar op als de situatie daarom vraagt.

Joors kernwaarden Joors Joors

Believe in a future for earth

Om ook de vijfde generatie een toekomst te bieden in ons familiebedrijf pakken we onze verantwoordelijkheid als rentmeester. We vertalen onze liefde voor ‘the goodness of earth’ al met onze 100% natuurlijke verpakkingen en duurzame transportwijze, waarbij de hoogste beladingsgraad de laagste ecologische footprint achterlaat. Nieuwe duurzame initiatieven omarmen we.

Want to know more?

Wil je meer weten over onze (biologische) aardappelen, groente en fruit? Neem dan contact op het in- en verkoopteam van onze AGF groothandel. Zij beantwoorden al je vragen over ons assortiment verse producten en lichten je graag onze volledig ontzorgende werkwijze omtrent bestellen, verpakken en leveren verder toe.

Joors contact
Joors Joors