Our history A family that’s
all Joors!

Het is 1928 als Derk Johannes Janssen met paard en wagen door Vollenhove trekt. Met kisten vol fruit uit de Betuwe en groente uit de Koekoekspolder maakt hij met zijn neusje voor de beste versproducten dorpsgenoten blij. Bijna honderd jaar later doen Johannes en Ida Janssen met Joors nog steeds hetzelfde werk als hun overgrootvader.

A family that’s all Joors!
Joors

De wereld als zoekgebied
en Europa als afzetmarkt

Alleen vormen nu niet alleen de Betuwe en Koekoekspolder, maar de hele wereld hun zoekgebied. Ook zijn paard en wagen verruilt voor een online verkoopplatform en eigen vrachtwagenpark. En bestaat de klantengroep niet meer uit dorpsgenoten, maar uit supermarktketens, detailhandelaren, groothandels en foodservices uit binnen- en buitenland.

Een belangrijke rol in die ontwikkeling spelen de opa en vader van Johannes en Ida. De een opent winkels in Genemuiden en Vollenhove. De ander laat het familiebedrijf uitgroeien tot een van de grootste marktverkopers van Nederland. De gemene deler van vier generaties Janssen? De diepgewortelde liefde voor groente en fruit van een familie that’s all Joors!

Joors geschiedenis
Derk Johannes
Johannes Janssen
Johannes Janssen
Joors geschiedenis
Johan Johannes Janssen
Johannes Janssen
Johannes Janssen
Joors

Want to know more?

Wil je meer weten over onze (biologische) aardappelen, groente en fruit? Neem dan contact op met het in- en verkoopteam van onze groothandel in AGF. Zij beantwoorden al je vragen over ons assortiment verse producten en lichten je graag onze volledig ontzorgende werkwijze omtrent bestellen, verpakken en leveren verder toe.

Joors contact
Joors Joors