Who we are A family that’s
all Joors!

Als familiebedrijf handelen we al bijna een eeuw in aardappelen, groente en fruit. Producten uit de schoot van de aarde, die we als AGF groothandel vol passie inkopen bij de bron, voorzien van verpakking en dagvers bezorgen bij jou als klant. Zo laten we al vier generaties lang mensen gezond genieten van wat de planeet ons biedt.

Discover:

A family that’s all Joors!

Our drive Love for the goodness of earth!

De schoonheid van de schepping, we laten ons er graag door verwonderen. De grootsheid en kwetsbaarheid van de natuur stimuleert onze levenshouding om dankbaar te zijn voor de wereld waarin we mogen leven. Het voedt ook het geloof dat de planeet ons alles geeft wat we nodig hebben. Vanuit die overtuiging handelen we als familiebedrijf al bijna een eeuw lang vol passie in aardappelen, groente en fruit, oftewel the goodness of earth!

Joors
Wat drijft Joors?
Wat drijft Joors?
Joors Joors

Our values The future is
all Joors!

Dat we een geschiedenis van bijna honderd jaar hebben, danken we mede aan ons oog voor de toekomst. Steeds weer bewogen we mee met de tijd en zetten we onze ervaring, kennis en kunde in om relevant te blijven voor onze klanten. Venter, winkelier, marktkoopman, groothandelaar, verpakker, transporteur. Als groothandel in groente en fruit bleven we continu in ontwikkeling dankzij drie standvastige merkwaarden, die ook jouw toekomst richting kunnen geven.

  • Believe in a future of partnership
  • Believe in a future with chances
  • Believe in a future for earth
Joors kernwaarden
Joors kernwaarden
Joors geschiedenis Joors

Our history A family that’s all Joors!

Het is 1928 als Derk Johannes Janssen met paard en wagen door Vollenhove trekt. Met kisten vol fruit uit de Betuwe en groente uit de Koekoekspolder maakt hij met zijn neusje voor de beste versproducten dorpsgenoten blij. Bijna honderd jaar later doen Johannes en Ida Janssen met AGF groothandel Joors nog steeds hetzelfde werk als hun overgrootvader, maar dan met de wereld als zoek- en Europa als afzetgebied.

Joors Joors

Our brand Johannes Make sustainability all Joors!

Stapje voor stapje samenwerken aan een plasticvrije toekomst, voor alle nieuwe generaties die net zo willen genieten van al het puurs dat de natuur ons te bieden heeft als wij. Dat is de missie van ons eigen merk Johannes, waarmee we volledig duurzame en sterk gevarieerde verpakkingen voor aardappelen, groenten en fruit bieden. Al die recyclebare verpakkingen zijn stuk voor stuk vriendelijke verleiders, waar je blij van wordt… en de natuur ook!

Joors merk Johannes
Joors eigen merk

Want to know more?

Wil je meer weten over Joors? Neem dan contact op met het in- en verkoopteam van onze AGF groothandel. Zij beantwoorden al je vragen over ons bedrijf, ons verse assortiment (biologische) aardappelen, groenten en fruit en onze volledig ontzorgende werkwijze omtrent bestellen, verpakken en leveren.

Joors contact
Joors

Our customers We already pick, pack and deliver for them!

Joors