Our brand ‘Johannes’ Make sustainability
all Joors!

Stapje voor stapje samenwerken aan een plasticvrije toekomst, voor alle nieuwe generaties die net zo willen genieten van al het puurs dat de natuur ons te bieden heeft als wij. Dat is de missie van ons eigen merk Johannes, waarmee we volledig duurzame verpakkingen voor groenten en fruit bieden. Al die recyclebare verpakkingen zijn stuk voor stuk vriendelijke verleiders, waar je blij van wordt… en de natuur ook!

Make sustainability all Joors!

Highly varied and
complete packaging range

Johannes biedt een sterk gevarieerd en volledig duurzaam verpakkingsassortiment schalen, mandjes en banderols van food-safe karton en bio papier. Met dit 100% biologisch afbreekbare natuurkarton ontwikkelen wij continu nieuwe oplossingen in allerlei formaten voor al jouw verpakkingsuitdagingen. Wat jouw wens ook is, samen zorgen we dat de presentatie in het schap een lust voor het oog is en een verfrissende indruk maakt. Praktisch, handzaam en opvallend.

Eigen merk Johannes
Joors eigen merk
Eigen merk Johannes
Joors

Even closer to nature

Bij Joors delen we de droom om ons bedrijf nóg dichter bij de natuur te brengen. Vanuit die bevlogen zoektocht ontwikkelden we een eigen milieubewuste ‘cradle to cradle’ verpakkingslijn. Alle duurzame verpakkingen van Johannes bestaan uit zuiver natuurkarton, gewonnen uit duurzame houtkap, die de kwaliteit van groente en fruit volledig in tact laat. Werk jij met ons mee aan een schonere wereld, waarin recyclen een kans krijgt?

Want to know more?

Wil je meer weten over de duurzame verpakkingen van ons merk Johannes? Neem dan contact op met het in- en verkoopteam van onze AGF groothandel. Zij beantwoorden al je vragen over ons duurzame verpakkingsassortiment voor verse producten en lichten je graag onze volledig ontzorgende werkwijze uit omtrent bestellen, verpakken en leveren verder toe.

Joors contact
Joors Joors